Știința se impune în fața celor de la Arminia Bielefeld

Știința se impune în fața celor de la Arminia Bielefeld

„Leii” lui Laszlo Balint au învins clar Arminia Bielefeld, scor 4-1, în primul joc de verificare din Austria.

Echipa de start: 13. Pigliacelli – 18. Vlădoiu, 2. Papp, 6. Screciu, 5. Vătăjelu, 8. Mateiu, 10. Vînă, 22. Gustavo, 17. Baiaram, 9. Ivan (cpt.), 19. Koljic.

Rezerve: 1. Lazar – 33. Căpățînă, 25. Găman, 11. Bancu, 35. Sala, 16. Nistor, 14. Crețu, 24. Roguljic, 7. Cîmpanu, 20. Markovic, 36. Brășfăleanu, 37. Danciu. Pe parcursul partidei de pe stadionul „Jenbach” au mai fost utilizați următorii jucători: Lazar - Căpățînă, Găman, Bancu, Sala, Nistor, Crețu, Roguljic, Cîmpanu, Markovic, Brășfăleanu și Danciu.

Antrenor: Laszlo Balint

Au marcat: Andrei Ivan (min. 4), Jovan Markovic (min. 52 și 60) și Ante Roguljic (min. 80)

La finalul partidei, Laszlo Balint a declarat: „A fost un test util, reușit. Mă bucură tare reacția băieților după primele două săptămâni în care volumul de muncă a fost destul de mare. Starea de oboseală s-a resimțit, dar, una peste alta, am regăsit în testul de astăzi foarte multe dintre lucrurile pe care le-am antrenat. Vrem să aducem niște principii ușor schimbate oarecum față de sezonul trecut. Bineînțeles că acest proces necesită timp. Țin să subliniez că reacția băieților a fost foarte bună și jocul de astăzi, destul de consistent în foarte multe momente, a coincis și cu rezultatul bun de la final“.

Jovan Markovic a completat: „A fost un meci greu. Ne pregătim și încercăm să câștigăm fiecare meci din cantonament, pentru ca în campionat să facem figuri frumoase. Fiecare sezon înseamnă un nou început, iar domnul antrenor este de partea noastră și sperăm să facem un campionat bun.”

#SustineStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.