Tânărul Baicu scoate egalul în fața lui RB Leipzig

Tânărul Baicu scoate egalul în fața lui RB Leipzig

Universitatea Craiova - RB Leipzig 1 - 1, în manșa retur a turului trei preliminar UEFA Europa League. Raoul Baicu a marcat unicul gol al echipei noastre în remiza din #VulcanulDePeOblemenco, iar cea mai bine cotată echipă din această ediție a UEL, aproximativ 300 de milioane de euro, se califică în Play-Off-ul Europa League după 4 – 2 la general. Europa, ne revedem anul viitor!

Data: 16.08.2018

Ora: 19:30

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova

Competiție: UEFA Europa League (turul trei preliminar)

Goluri: Raoul Baicu (min. 85) / Marcel Sabitzer (min. 30)

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelic, Briceag - Martic, Mateiu, Fedele, Bancu - Mitriță, Cicâldău, Baicu. Rezerve: L. Popescu - T. Ferreira, Burlacu, Markovic, Gardoș, Borta, Șerban
Antrenor: Devis Mangia

RB Leipzig: Mvogo - Mukiele, Konate, Orban, Saracchi - Sabitzer, Demme, Kampl, Forsberg - Cunha, Y. Poulsen. Rezerve: Muller - Ilsander, Klostermann, Bruma, Augustin 
Antrenor: Ralf Ragnick

Arbitru: Miroslav Zelinka (Cehia) / A1: Ondrej Pelikan / A2: Jan Patak (ambii din Cehia)

Peste 22.000 de suporteri alb-albaștri au luat cu asalt #VulcanulDePeOblemenco fiind alături de echipă necondiționat și cântând până la finalul jocului indiferent de rezultat. Pentru asta, le mulțumim din adâncul inimii alb-albastre.

Împinși de la spate de suporteri, băieții lui Devis Mangia au început tare acest joc și au pus probleme încă din primele minute. Tânărul Baicu ar fi putut să o aducă pe Știința în avantaj în minutul 8: acesta a pornit o cursă pe cont propriu pe partea dreaptă, a rămas singur cu goalkeeperul advers, însă Mvogo a respins în ultimul moment, păstrând tabela intactă. Cu 5 minute înainte de intrarea la cabine, Sabitzer a profitat de o neînțelegere în careul nostru și l-a învins pe Pigliacelli din 3 metri. 0 – 1 a fost scorul pauzei.

Baicu a izbutit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj cu cinci minute înainte de finalul meciului printr-o execuție superbă care l-a surprins pe portarul echipei din Germania. 1 - 1 la finalul unui joc în care băieții noștri au crezut, au sperat și au luptat până la ultima suflare. Bătălia noastră continuă pe plan intern.

Pentru prima dată în istoria fotbalului românesc, din repsect pentru cei care nu au putut ajunge în #VulcanulDePeOblemenco, un club și-a produs singur meciul de Cupă Europeană și l-a transmis exclusiv pe website-ul oficial www.ucv1948.ro, dar și pe pagina oficială de Facebook.

Universitatea Craiova a transmis acest joc cu 12 camere, Full HD, iar comentariul a fost asigurat de Marian Olaianos și Adi Dobre.

Europa, ne revedem anul viitor!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 26 Mai 2024

20:00

U Cluj

Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Clasamentul

# Echipa M P
2FC Rapid2952

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.