Toată lumea știe, Cupa-i în Bănie!

Toată lumea știe, Cupa-i în Bănie!

TOATĂ LUMEA ȘTIE, CUPA-I ÎN BĂNIE!

Data: 27.05.2018

Ora: 21:00

Stadionul: Arena Națională, București

Competiție: Cupa României (FINALA)

Goluri: Gustavo Di Mauro (min. 29), Alexandru Mitriță (min. 58)

Universitatea Craiova: Mitrovic - Popa, Kelic, Tiago - Martic, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Băluță, Al. Mitriță
Rezerve:  L. Popescu, Burlacu, Santos, Glavina, Rossi, Dimitrov, Screciu
Antrenor: Devis Mangia

Hermannstadt: Căbuz - Al. Coman, Crișan, Stoica, Tătar - Dîlbea, Boboc - Herghelegiu, Rusu, Petrescu - Blănaru;
Rezerve: Niga - Pîrvulescu, Curtean, Neagu, Danci, Stancu, Dumitru;
Antrenor: Alexandru Pelici

Pentru suporterii Științei, finala a început încă de la răsăritul soarelui ce prevestea cea de a șaptea Cupă a României. Aproximativ 25.000 de suporteri au luat cu asalt capitala și au făcut o atmosferă de zile mari, demnă de calificarea Științei în finala competiției. „După zeci de ani agonizați de la ultima încoronare / Știința, te vrem din nou triumfătoare!”, scria pe cele două bannere imense afișate la primele două inele ale Peluzei Nord. Brazilianul Gustavo Di Mauro a declanșat nebunia generală în stadion după jumătate de oră: acesta a șutat în diagonală la firul ierbii și l-a învins pe goalkeeperul Căbuz. „Piticul atomic” Băluță putea majora diferența pe tabelă, însă după incursiunea acestuia în interiorul careului advers, mingea a fost respinsă în corner. 1 – 0 la pauză pentru Știința.

La ieșirea de la cabine, jucătorii Științei au fost la fel de motivați să aducă trofeul acasă. O nouă acțiunea superbă pe partea dreaptă a pitcilor atomici și Mitriță aduce în al nouăulea cer publicul de pe Arenă. 2 - 0 și trofeul vine la Craiova după 25 de ani.

Universitatea Craiova și-a trecut în palmares a 7-a Cupă a României: 1976–77, 1977–78, 1980–81, 1982–83, 1990–91, 1992-93 și 2017-2018.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 07 Oct 2022

21:00

FC Argeș

Liga 1

Stadionul “Nicolae Dobrin”

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.