Young Lions | Totul despre juniorul Matei Goga

Young Lions | Totul despre juniorul Matei Goga

Continuăm să vă prezentăm încă un „Young Lion” care se află în cantonament cu Știința. De această dată, am stat de vorbă cu Matei Goga, un alt goalkeeper foarte tânăr și care aspiră spre o carieră în tricoul Universității Craiova.

Nume Complet: Andrei-Matei Goga

Data nașterii: 26.10.2006

Locul nașterii: Drobeta-Turnu Severin

Înălțime: 1,86

Greutate: 75 kg

Fotbaliștii preferați din lotul Științei: Giedrius Arlauskis, David Lazar, Laurențiu Popescu

„Pot spune că mișcarea și activitățile sportive le-am practicat încă de mic. Ca orice copil, am îmbrățișat mai multe sporturi până când, la vârsta de 10 ani, am decis să rămân la clubul Sport Kids Severin, unde, sub îndrumarea domnului antrenor Cristian Tiganele și a domnului Cristian Sorescu, am reușit să fiu un om de bază, un titular incontestabil al echipei la care evoluam.

După 4 ani de muncă și antrenamente specifice, am facut primul meu pas în activitatea fotbalistică, atunci când m-am alăturat clubului CSS Drobeta, unde, domnul profesor Marian Brihac și domnul antrenor Dicu Andrei mi-au dat încredere și posibilitatea să fiu titular la U19, o grupă de vârstă mai mare decât cea la care activam eu.

Transferul la Universitatea Craiova a fost pentru mine o trecere uriașă, am găsit aici o academie extraordinară, cu oameni excepționali, iar, în primul an, am reușit, sub comanda domnului antrenor Budescu Bogdan, să câștigăm Liga Elitelor.

Munca, antrenamentele intense și seriozitatea mea au făcut să pot să fiu astăzi aici. Mulțumesc pentru încrederea acordată de către staff-ul clubului. Sper să am posibilitatea să demonstrez că se poate și mai mult și, că, într-o zi, de ce nu, să apăr între buturile echipei mari.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.