Universitatea Craiova - Dinamo Kiev 0 - 2

Universitatea Craiova - Dinamo Kiev 0 - 2

Universitatea Craiova a fost învinsă de cea mai importantă echipă din Ucraina, Dinamo Kiev, în ultimul amical de pregătire din stagiul centralizat.

Ultima partidă de pregătire a alb-albaștrilor a avut loc în localitatea austriacă Schwaz, de la ora 20:00 (19:00 - ora Austriei). O parte dintre românii stabiliți peste hotare au fost prezenți la acest amical pentru a fi alături de leii din Bănie.

Antrenorul Științei, Devis Mangia, va trimite în teren următorul prim „11”: 12. Calancea – 30. Dimitrov, 5. Barthe, 6. Kelic, 24. Briceag – 54. Screciu, 23. Zlatinski – 22. Băluță, 10. Gustavo, 11. Bancu – 9. Ivan

De cealaltă parte, Aleksandr Khatshkevich, a optat pentru următoarea formulă de joc: 72. Rudko – 5. Antunes, 24. Vida, 34. Khacheridi, 9. Moroziuk, 8. Shepelev, 16. Sydorchyuk, 25. Gonzalez, 10. Yarmolenko, 29. Buialskyi, 41. Besedin.

Stadion: Silberstadt-Arena, Schwaz

Jocul excelent de apărare al fotbaliștilor Universității Craiova nu le-a oferit multe șanse ucrainienilor de a-și crea ocazii la poarta lui Calancea. Cea mai mare ocazie a primei reprize i-a aparținut lui Yarmolenko, în minutul 10 al partidei, când șutul acestuia de la marginea careului a fost respins în corner de goalkeeper-ul Științei. Replicile alb-albaștrilor au venit în mai multe rânduri prin incursiunile rapide ale lui Băluță și Bancu, însă fără rezultat pe tabela de marcaj. 0-0 a fost scorul la pauză.

Tehnicianul Științei, Devis Mangia, nu a efectuat la pauză nicio modificare în primul „11”.

Debutul părții secunde s-a dovedit a fi unul extrem de disputat, cu ocazii mari de gol în ambele tabere. Un contra-atac declanșat din jumătatea noastră de teren în minutul 55 putea aduce primul gol al meciului, însă execuția din final a mijlocașului clubului nostru, Alex Băluță, s-a scurs puțin pe lângă poarta lui Rudko. Pe parcursul reprizei a doua au mai fost introduși pe gazon Roman, Bărbuț, Buzan și Burlacu. Ucrainienii au reușit să deschidă scorul în minutul 67 prin lovitura de cap a fotbalistului cu numărul 26 din tabăra adversă. La opt minute distanță, căpitanul Yarmolenko a modificat tabela de marcaj pentru 0-2, iar până la final rezultatul a rămas neschimbat.

Fotbaliștii Universității Craiova vor mai susține atât în cursul zilei de mâine, cât și vineri, ultimele ședințe de pregătire din Austria. Începând de săptămâna viitoare, alb-albaștrii se vor antrena pe plan local, la Craiova, în vederea pregătirii noului sezon competițional. 

 

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.