Universitatea Craiova - FC Ufa 1-2

Universitatea Craiova - FC Ufa 1-2

Universitatea Craiova a fost învinsă la limită de către echipa rusească FC Ufa, într-un amical din stagiul de pregătire din Austria. 

Cea de a patra partidă de verificare din stagiul de pregătire centralizat s-a disputat de la ora 18:00 (19:00 – ora României) în localitatea austriacă Volders. Ca și în precedentele meciuri amicale, alb-albaștrii au fost susținuți din tribune de aproximativ 50 de români stabiliți peste hotare. 

Primul „11” al Științei trimis în teren de tehnicianul Devis Mangia a fost format din: 52. Mitrovic - 30. Dimitrov, 5. Barthe, 6. Kelic, 24. Briceag - 8. Mateiu, 54. Screciu - 22. Băluță, 10. Gustavo, 11. Bancu - 9. Ivan.

Formația rusească FC Ufa a jucat în următoarea formulă: 31. Belenov - 70. Safronidi, 33. Sukhov, 15. Tabidze, 17. Zhivoglyadov, 20. Tumasyan - 13. Zaseev, 98. Oblyakov, 19. Paurevic - 21. Fatay, 44. Igboun.

Stadion: baza sportivă Volders

Fotbaliștii Universității Craiova au pus repede stăpânire pe joc, încă din debutul meciului, printr-un stil foarte bun de posesie. Pe parcursul primei reprize partida s-a mai echilibrat, însă fără prea multe ocazii importante de ambele părți. Una dintre cele mai mari șanse ale echipei noastre a avut loc în minutul 25. Alex Mateiu a șutat de la distanță, dar mingea s-a scurs puțin pe lângă poarta lui Belenov. Finalul primei reprize s-a dovedit a fi unul extrem de animat: o incursiune superbă a lui Alex Băluță pe flancul stâng și pasa acestuia în fața porții pentru Alexandru Mateiu care a pus latul au dus la deschiderea scorului. Replica adversarei noastre a venit la trei minute după, când Safronidi a marcat printr-un șut în forță de la marginea careului.

Antrenorul clubului nostru, Devis Mangia, nu a efectuat nicio modificare la pauză.

Debutul părții secunde s-a disputat sub semnul echilibrului, ambele formații având deseori șansa de a trece în avantaj pe tabela de marcaj. În minutul 58 al partidei, rușii au izbutit să înscrie prin execuția lui Sukhov din interiorul careului nostru, ca urmare a unei centrări de pe partea stângă. Scorul a rămas neschimbat până la final, astfel că rușii înving la limită, scor 2-1. Pe parcursul reprizei secunde au fost realizate următoarele schimbări: Enache în locul lui Mateiu și Bîrzan în locul lui Băluță.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.