Universitatea Craiova și BETANO.com, parteneriat pentru performanță

Universitatea Craiova și BETANO.com, parteneriat pentru performanță

BETANO.com, operator internațional de pariuri sportive si cazinou online, devine partener principal al Universității Craiova.

Anunțul oficial a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Hotel Ramada din Craiova, unde clubul a prezentat noul echipament de joc pentru sezonul 2017 - 2018, noua componență a echipei tehnice și cele mai recente transferuri. Odată cu acest parteneriat, logo-ul Betano va fi prezent pe partea frontală a tricourilor oficiale de joc ale Universității Craiova, pentru următorii trei ani.

Cea mai reprezentantivă echipă de fotbal a Olteniei, Universitatea Craiova, a fost prima echipă românească de fotbal care a ajuns într-o semifinală de cupe europene. Astfel, Betano se alătură „Științei”, un proiect cu o bază solidă, cu o evoluție notabilă și cu potențial de creștere.

Meciurile de acasă ale echipei de fotbal a Craiovei vor fi găzduite în curând pe noul stadion „Ion Oblemenco”, cu peste 30.000 locuri, care va fi inaugurat până la finalul anului. Stadionul reprezintă un proiect de amploare pentru sportul românesc și se anunță a fi cel mai modern din România. Jucătorii echipei Universitatea Craiova vor intra pe noul stadion pentru prima dată purtând echipamentele cu logo-ul Betano.

“Ne bucurăm că am găsit în cadrul clubului sportiv Universitatea Craiova valori și obiective care ne sunt familiare - multă muncă investită în îmbunătățiri constante, efort susținut pentru obținerea recunoașterii, spirit de luptător. Toate acestea au dus la una dintre cele mai loiale comunități de fani, ‘leii’, cum știm că sunt denumiți. Credem că acest parteneriat va fi unul pozitiv și de lungă durată, mai ales pentru că a fost construit pe o fundație solidă și pe valori puternice”, a declarat Thanassis Kanouris, Head of International Marketing Betano.com.

“Le urăm celor de la Betano un bun-venit oficial în familia noastră de parteneri ai Universității Craiova. Credem cu tărie că asocierea acestor două entități este menită să obțină performanță, să ne crească potențialul și să ne îndrepte către obiective îndrăznețe. Având alături un partener atât de important, avem încrederea că putem ținti cât mai sus în acest sezon și că putem menține angajamentul nostru față de suporteri, în calitate de ‘Campioana unei mari iubiri’ ”, a declarat Marcel Popescu, Manager General Universitatea Craiova.

Betano și brandul omolog Stoiximan operează în Grecia, Cipru și România. Betano oferă pe piața din România produse de top, precum pariuri pre-match și live, transmisiuni live ale competițiilor sportive, jocuri de cazinou și aplicații dedicate dispozitivelor mobile, combinate în mod armonios cu servicii de înaltă calitate pentru membrii săi, din luna mai 2016, când marca s-a lansat oficial pe piața din România.

Despre BETANO.com

BETANO.com este o platformă de jocuri de noroc online care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri completă. Platforma pune la dispoziția membrilor o gamă largă de activități de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde  nevoilor membrilor săi.

BETANO.com este parte a Gambling Malta Limited, o companie de jocuri de noroc online, care operează legal în Grecia, Cipru și România.

Despre Universitatea Craiova

Echipa de fotbal Universitatea Craiova a luat naștere în anul 1948 la inițiativa unui grup de studenți și profesori din cadrul Universității din Craiova și a devenit un veritabil ambasador al României. Golurile lui Oblemenco, Balaci, Cârțu, Cămătaru și Craioveanu și marile meciuri europene au făcut din Craiova capitala fotbalului românesc ani la rând. Din 1948 până în 1992, cât timp clubul și implicit secția sa de fotbal, s-au aflat sub tutela Ministerului Educației Naționale, Universitatea Craiova a realizat marile performanțe: patru titluri naționale și șase cupe ale României, plus calificarea în premieră pentru o echipă românească în semifinalele unei cupe europene. Universitatea Craiova a fost prima echipă din România care a eliminat formații din Germania (Kaiserslautern) și Anglia (Leeds United).

Palmares:

  • De patru ori campioană a României: 1973-1974, 1979-1980, 1980-1981, 1990-1991
  • De șase ori câștigătoare a Cupei României: 1976-1977, 1977-1978, 1980-1981, 1982-1983, 1990-1991, 1992-1993
  • Semifinalistă a Cupei UEFA: 1982-1983
  • Sfertfinalistă a Cupei Campionilor Europeni: 1981-1982
Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Iul 2024

21:15

Maribor

UEFA Europa Conference League

Stadionul Ljudski vrt

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.