Young Lions | Totul despre juniorul Alberto Călin

Young Lions | Totul despre juniorul Alberto Călin

Fii alături de „leuții” Științei în drumul spre marea performanță!

Haideți să-i cunoaștem mai bine pe juniorii noștri. Astăzi am stat de vorbă cu Alberto Călin, aflat la primul său cantonament alături de echipa mare a Științei.

Nume complet: Alberto Călin
Data nașterii: 08.07.2005
Înălțime: 1,70 m
Greutate: 61 kg
Post: Mijlocaș ofensiv
Fotbalistul favorit din lotul Științei: Andrei Ivan

Povestea vieții, spusă chiar de juniorul nostru: „Am început fotbalul la vârsta de 7 ani. Am decis împreună să mergem la un club de fotbal. Am ajuns la Flacăra Moreni, iar antrenorul Mircea Petrescu a avut o părere foarte bună despre mine. M-a ajutat să-mi dezvolt calitățile.

La vârsta de 13 ani, am jucat contra Universității Craiova. Am avut o evoluție foarte bună. După acest moment, mi s-a oferit șansa să joc pentru cel mai bun și iubit club din România. Am făcut parte din grupa Under-14 a Științei, iar antrenorul meu a fost domnul Bogdan Vrăjitoarea. Dumnealui a lucrat mult cu mine pentru a mă ajuta să mă integrez foarte bine în echipă.

La un an distanță, am început să lucrez cu domnul Ștefan Florescu, care, la fel, mi-a dat multă încredere. Am promovat la vârsta de 15 ani la echipa a doua a Științei. Cel care m-a promovat a fost Ionuț Stancu, iar acum lucrez cu Alexandru Stoica, despre care am numai cuvinte de laudă.

Acum este un moment foarte important din viața mea și trebuie să muncesc foarte mult pentru a rămâne în vizorul echipei mari. Pentru mine este o onoare să mă pot antrena cu jucători de o asemenea calitate. Pot învăța foarte multe de la asemenea fotbaliști. Cel mai mare vis al meu este să ajung să evoluez pe stadionul „Ion Oblemenco” în alb-albastrul echipei mari a Științei. Pentru a ajunge acolo trebuie să muncesc și să fac multe sacrificii. Forza Știința!”

#YoungLions

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.