Young Lions | Totul despre juniorul Bogdan Brășfăleanu

Young Lions | Totul despre juniorul Bogdan Brășfăleanu

Haideți să-i cunoaștem mai bine pe juniorii noștri. Astăzi am stat de vorbă cu Bogdan Brășfăleanu, aflat la primul său cantonament alături de echipa mare a Științei.

Nume complet: Brășfăleanu Florin-Bogdan

Data nașterii: 16.03.2005

Înălțime: 1,87 m.

Greutate: 74 kg

Post: Fundaș central / Mijlocaș defensiv

Fotbalistul favorit din lotul Științei: Valerică Găman

Povestea vieții, spusă chiar de juniorul nostru: „Am început fotbalul la vârsta de 5 ani, când am evoluat pentru cei de la LPS Târgu-Jiu. Îmi aduc aminte că atunci când m-am prezentat la primul antrenament am început să fac pregătirea cu grupa de 2003, fiindcă nu exista la acel moment grupa de 2005. După fiecare ședință de pregătire mergeam acasă și practicam toate exercițiile pe care nu le știam ca să fac totul perfect ziua următoare. Antrenorii mei din acea perioadă erau Costel Andreucă și Gabriel Rascol.

După un an s-a format și grupa de 2005 unde am evoluat și am participat la foarte multe turnee în care am acumulat diverse premii. În vara anului 2017 m-am transferat la Luceafărul Drobeta Turnu-Severin unde am crescut mult din punct de vedere fotbalistic, avându-l antrenor pe domnul Gheorghe Gădăleanu.

Un an mai târziu am făcut cel mai important pas din cariera mea și am semnat cu Universitatea Craiova. Cu toate acestea, am mai rămas încă un an sub formă de împrumut la Luceafărul. Din 2019 sunt mândru că evoluez pentru Știința, aici având toate condițiile posibile pentru a evolua pe plan sportiv. Îmi doresc și sper ca în cel mai scurt timp posibil să pot face pasul în angrenajul echipei mari a Universității.

#YoungLions

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.