Young Lions | Totul despre juniorul Daniel Croitoru

Young Lions | Totul despre juniorul Daniel Croitoru

Fii alături de „leuții” Științei în drumul spre marea performanță!

Haideți să-i cunoaștem mai bine pe juniorii Științei. Vom continua astăzi cu Daniel Croitoru.

Nume complet: Croitoru Daniel Florin

Data nașterii: 30.06.2003

Locul nașterii: Craiova

Înălțime: 1,76 m.

Greutate: 70 kg

Post: mijlocaș central

Fotbalistul favorit din lotul Științei: Elvir Koljic

Povestea vieții, spusă chiar de juniorul nostru: „Povestea mea a început atunci când tatăl meu s-a interesat de o școală de fotbal pentru a mă înscrie la vârsta de 6 ani și jumătate. Am început aventura în fotbal la Știința Craiova, antrenată la acea vreme de domnul Petculescu.

După experiența de 4 ani la această echipă am ajuns sub aripa celor de la CSJ Știința „U” Craiova, având o perioadă excelentă alături de colegi și antrenori. Practic, de aici a început ușor-ușor ascensiunea mea, având libertate în joc, posibilitatea de a lua singur decizii pe parcursul meciurilor și așa mai departe.

După aceea a venit și un moment în care a trebuit să mă despart de cei de la CSJ, având o ofertă de nerefuzat din partea Universității Craiova. Am mers la Știința fără să stau pe gânduri. Aici am avut parte la început de drum de antrenorul care mi-a fost ca un părinte: domnul Dragoș Bon. El este cel care m-a învățat extrem de multe lucruri în fotbal, cel care m-a ajutat și m-a sprijinit în orice situație. Am evoluat aproximativ un an și jumătate la echipa secundă a Universității, iar acum sunt mândru că am ocazia să fiu lângă fotbaliștii pe care voiam de mult timp să îi am ca și colegi de echipă. Se vede cu ochiul liber că Universitatea Craiova are un grup minunat, profesionist, de la jucători până la staff tehnic și voi avea extrem de multe de învățat de la toți.

Îmi doresc să stau cât mai mult posibil în preajma lor, să mă antrenez cot la cot cu băieții și să joc în meciuri alături de ei. Dar visul meu cel mai mare în momentul de față îl reprezintă un slogan al galeriei: CRAIOVA VREA CAMPIONATUL!”

#YoungLions

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 21 Apr 2024

19:00

Sepsi Sf. Gheorghe

Play-off Liga 1

Stadionul Sepsi Arena

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.