Young Lions | Totul despre juniorul Mario Hrelea

Young Lions | Totul despre juniorul Mario Hrelea

Fii alături de „leuții” Științei în drumul spre marea performanță! 

Haideți să-i cunoaștem mai bine pe juniorii noștri. Astăzi am stat de vorbă cu Mario Hrelea, aflat la primul său cantonament alături de echipa mare a Științei. 

Nume complet: Hrelea Dăescu Eric Mario

Data nașterii: 15.08.2004

Înălțime: 1,90 m

Greutate: 78 kg

Post: Fundaș central

Fotbalistul favorit din lotul Științei: Valerică Găman

Povestea vieții, spusă chiar de juniorul nostru: „Am început fotbalul la vârsta de 7 ani, jucând pentru clubul Dynamic Craiova. Tatăl meu a fost și el la rândul lui jucător de fotbal, așa că pot spune că era cumva firesc să urmez și eu acest drum. E clar că de la el am moștenit anumite abilități tehnice și dragostea aceasta pentru fotbal în primul rând. De la mama am moștenit seriozitatea și dorința de a fi cât mai bun. Plusul acela de care ai nevoie ca să te auto-depășești.

Singurele mele jucării din copilărie au fost mingile, sub toate formele și mărimile. La vârsta de 14 ani am reușit să mă transfer la Universitatea Craiova și aici am avut norocul să fac parte dintr-o grupă, spun eu, talentată: cea de 2004, sub îndrumarea domnului profesor Alex Stoica. În 3 ani de zile, grupa noastră a câștigat două medalii în finala Ligii Elitelor, performanță extraordinară la nivel național.

Sunt recunoscător pentru șansa aceasta pe care am primit-o de a mă pregăti cot la cot cu fotbaliștii mari ai Universității și sper ca pe viitor să devin colegul lor permanent. Cel mai mare vis al meu este să joc acasă, pe „Ion Oblemenco”, în fața suporterilor Științei, fiindcă eu consider că suntem de departe cel mai iubit club din țară. Și așa vom fi mereu!”

#YoungLions

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.