Ziua internațională a dansului... la Fan-Zone

Ziua internațională a dansului... la Fan-Zone

Astăzi, 29 aprilie 2021, sărbătorim ziua internațională a dansului. Clubul Universitatea Craiova marchează această zi printr-un remember cu trupa „Dance Beat” din Fan-Zone-ul alb-albastru de pe esplanada stadionului „Ion Oblemenco”.

Le mulțumim pe această cale atât lor, cât și celor de la Freaks Dance Company pentru faptul că sunt mereu acolo alături de noi și fac un adevărat show în fața suporterilor prezenți pe esplanadă înaintea meciurilor de pe teren propriu. Dragilor, sperăm să ne revedem cât mai curând alături de voi.

Ziua de 29 aprilie a fost instituită drept Ziua internaţională a dansului, în 1982, la iniţiativa Comitetului de Dans al Institutului Internaţional de Teatru (ITI) din cadrul UNESCO. În acest fel este celebrat atât dansul, cât şi fondatorul baletului modern, Jean Georges Noverre, născut la 29 aprilie 1727.

#ZiuaDansului

Liga 1 Betano

Meciul următor

Mie, 19 Mai 2021

21:30

FCSB

Play-off Liga 1

Stadionul „Marin Anastasovici”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj542
2FCSB540
3Universitatea Craiova537
4Sepsi Sf. Gheorghe530
5FC Botoșani528
6Academica Clinceni525

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.